Titan pakt ook nog de kers op de taart met de titel en promoveert

NIEUW WERDINGE â?? Nadat Titan een week geleden in Wijster al de promotie wist af te dwingen, kreeg het zondagmiddag nog de kers op de taart met het definitieve kampioenschap van de zondag 4e klasse D. Op eigen veld werd naaste concurrent Gasselternijveen als een echte kampioen met 5-0 van het veld gespeeld.

De score werd rond 20e minuut geopend door wie anders dan Harmjan Moesker de topscoorder met 34 treffers in deze klasse, Een hoge inzet bij de tweede paal werd door Harmjan tegendraads langs doelman Kevin Koops gekopt. 1-0. Titan bleef daarna druk houden, maar in de slotfase van de eerste helft moest doelman Rick Poede twee keer achter elkaar handelend optreden om een treffer van de gasten te verhinderen.

Na de 1-0 ruststand begon Titan voortvarend aan de tweede helft waarin Julian Bruining uiteindelijk de gevierde man werd. Hij scoorde de 2-0 en Jos Smidt wist met een onverwachts schot van buiten de zestien de bal als een streep in de linker benedenhoek te knallen. 3-0. Uiteindelijk was het weer Julian Bruining die op aangeven van de niet zelfzuchtige Harmjan Moesker de 4-0 kan scoren en even later had Julian Bruining ook nog het slotakkoord door de eindstand op 5-0 te bepalen. Met feest kon beginnen en na een rondtoer op de platte kar door het dorp, werd het lang langonrustig in de kantine van Titan.

Titan pakt de titel en promoveert

Topscoorder Harmjan Moesker(9) en Nick Katoen(4) trots op de schaal

Trainer Martin Koppenol vertrekt aan het eind van het seizoen met een kampioenschap

Julian Bruining wordt besprongen nadat hij op weergaloze wijze de 3-0 scoorde

Terwijl Moesker de maker van de 1-0 toekijkt, zet Julian Bruining enkele speler tegenstanders op het verkeerde been