Ticketverkoop voor eerste oefenduels gestart

EMMEN - Het is vandaag Wereld Fiets Dag! En op fietse hoort natuurlijk bij onze club en provincie. Scoor daarom jouw FC Emmen Wielerkleding bij ons stadion, dit kan weer vanaf dinsdag! Ook leuk voor vaderdag op zondag 19 juni, natuurlijk ?

0

Bekijk in browser

Wereld Fiets Dag

Aangepaste openingstijden
Vandaag en aanstaande maandag is het stadion gesloten vanwege het pinksterweekend. Ook komende woensdag is het stadion dicht, vanwege een studiedag van het personeel. Op alle andere werkdagen kun je tussen 9.00 en 17.00 uur binnenlopen.

DZOH - FC Emmen

vv Drenthina - FC Emmen

De ticketverkoop van andere oefenwedstrijden is nog niet gestart. Meer informatie daarover volgt nog.

Interlands

Interlands voor Araujo en Dirksen

Het is nog geen vakantie voor Miguel Araujo en Julius Dirksen, zij zijn op pad met nationale ploegen. Miguel kan zich met Peru plaatsen voor het WK in Qatar, Julius strijdt met Oranje Onder 19 voor een EK-ticket.

Roze shirts

Veiling roze shirts levert €7500 op

De veiling van de roze shirts die onze spelers droegen tijdens de slotwedstrijd van de Keuken Kampioen Divisie, heeft in totaal 7500 euro opgeleverd. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het goede doel Dance4Life.

Vacature

Vacature: Facilitair Manager (fulltime)

We zijn op zoek naar een facilitair manager die ons verder helpt in ons huidige stadion én een belangrijke bijdrage kan leveren richting het nieuwe stadion.

Scoren voor Gezondheid

Gezond ontbijt in stadion voor scholieren

De deelnemers van het maatschappelijke project Scoren voor Gezondheid konden op De Oude Meerdijk genieten van een gezond ontbijt én een quiz over het belang van ontbijten en gezonde voeding.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda