Ahmed El Messaoudi tekent bij FC Emmen

EMMEN - Dit seizoen draagt Ahmed El Messaoudi het rood-wit van FC Emmen. Hij tekent een contract voor één seizoen bij de Drentse Eredivisie-club, met een optie op een tweede seizoen. De 27-jarige Marokkaanse Belg maakte in 2013 zijn debuut in het Belgische betaalde voetbal bij Lierse SK als verdedigende middenvelder. Na verhuurperiodes bij Standard Luik en KV Mechelen, maakte hij in 2017 definitief de overstap naar KV Mechelen.


In het seizoen 2018-2019 maakte het Nederlandse publiek kennis met El Messaoudi, toen hij op huurbasis voor Fortuna Sittard speelde. Hij draaide een goed seizoen en verdiende daarmee een transfer naar FC Groningen. Bij de groen-witten werd hij langzamerhand steeds vaker als aanvallende middenvelder opgesteld. In totaal maakte hij in 51 Eredivisie-duels tien doelpunten voor de Groningers. Het afgelopen seizoen speelde hij voor Gaziantep FK in de Turkse Süper Lig.

Voorzitter Ronald Lubbers: “Met Ahmed voegen we een veelzijdige middenvelder toe aan de selectie; hij kan op alle posities op het middenveld uit de voeten en past bij onze manier van spelen.”

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda