FC Emmen vergeet de kansen die het kreeg te benutten

EMMEN - Met Mickey van der Hart, Mohamed Bouchouari en Ahmed El Messaoudi in de ploeg van Emmen tegen Volendam kwam FC Emmen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Emmen speelde een prima eerste helft en kreeg kansen om op voorsprong te komen, maar vooral El Messaoudi schoot zijn eerste inzet over schoot en zijn tweede kans verprutste hij door de bal met de hak te raken en in de handen van Volendam-doelman Stankovic speelde.

Ook Volendam kreeg wel een kans om te scoren maar Robert Mühren en Carel Eiting vonden doelman Van der Hart op hun weg. In de 2e helft kwam Emmen na een kwartier spelen op een 1-0 achterstand via een onverwachts schot vanaf de zestien door Nadat Walid Ould-Chikh. De vreugde bij Volendam was maar van korte duur, want nu was het eindelijk El Messaoudi die een voorzet van Rui Mendes de bal verlengde naar de tweede paal en de 1-1 binnen viel.

Emmen kreeg daarna enkele kansen om de volle winst te pakken, maar bij El Bouchouari, Richairo Zivkovic en Jasin Assehnoun ontbrak de zuiverheid in de afwerking om de zo belangrijke overwinning binnen te halen. Eindstand 1-1.