FC Emmen weer terug in Emmen

De spelers zijn na hun korte vakantie weer terug in Emmen. Afgelopen maandag werd er onder toeziend oog van de altijd aanwezige supporters voor het eerst weer getraind op De Oude Meerdijk. De blik gaat op vrijdag 9 december, want dan spelen we om 14.00 uur in eigen stadion tegen SV Meppen. De wedstrijd is vrij toegankelijk. Op maandag 12 december vertrekt de selectie naar Estepone voor het trainingskamp.

0

Bekijk in browser

FC Emmen


Sinterklaas

Het Grote FC Emmen Sinterklaasfeest

Niet alleen de spelers, maar ook Sinterklaas was deze week weer terug op De Oude Meerdijk! Afgelopen woensdag vierde de Sint met zijn Pieten en ruim 200 leden van onze Kids Club het Grote FC Emmen Sinterklaasfeest in het stadion. Ook dit jaar was het weer een gezellige dag vol plezier en cadeautjes!

Nu het Grote FC Emmen Sinterklaasfeest is geweest, kost een lidmaatschap van de Kids Club nog maar €5 voor de rest van het seizoen. Je kunt dan meedoen met ALLE activiteiten. Word nu lid via onderstaande knop!

Onder 15

FC Emmen O15 kan kampioen worden

Deze zaterdag speelt FC Emmen Onder 15 om 9.45 uur een uitwedstrijd tegen Excelsior ’31. Ze hebben aan één punt genoeg om kampioen te worden!

Güçlü

Metehan Güçlü maanden uitgeschakeld

De knieblessure die Metehan Güçlü op 5 november tijdens Fortuna-uit opliep in duel met een tegenstander, blijkt ernstiger dan gedacht. Het is daarom niet waarschijnlijk dat hij dit seizoen nog in actie zal komen voor onze club.

Esports

Esporters verslaan Go Ahead Eagles

In speelronde 7 van de KPN eDivisie hebben onze esporters Max Koelemaij en Leroy Miggels met 4-2 gewonnen van Go Ahead Eagles. Beide heren wisten hun wedstrijd met 2-1 te winnen.

TikTok

&l

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda