Nog één thuiswedstrijd voor FC Emmen dit kalenderjaar

EMMEN - Aanstaande vrijdag speelt FC Emmen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen het Roda JC van Bas Sibum. Een echte topper in de Keuken Kampioen Divisie tussen de nummer twee en drie van de ranglijst.

FC Emmen

Aanstaande vrijdag spelen we onze laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen het Roda JC van Bas Sibum. Een echte topper in de Keuken Kampioen Divisie tussen de nummer twee en drie van de ranglijst.

Herdenken van overleden supporters
Voor de wedstrijd herdenken we overleden supporters met een minuut stilte en willen we supporters vragen, indien mogelijk, te gaan staan en het lampje van de telefoon te laten schijnen. Samen gaan we er een indrukwekkend eerbetoon van maken.

Mocht jij na het lezen van dit bericht nog iemand op willen geven, klik dan hieronder. Helaas kunnen we de naam dit seizoen niet meer meenemen, maar hij of zij wordt wel toegevoegd aan de lijst voor volgend jaar.

Een nieuw spel staat online!

Je kunt nu het vierde spel van onze kersttocht door Drenthe spelen. We zijn inmiddels aangekomen bij de hunebedden in Borger, waar je zoveel mogelijk dreuge worst moet snijden voor punten. Maar behalve punten voor het klassement (waarmee je meespeelt voor €150 shoptegoed in de webshop), kun je bij dit spel ook een token verdienen om eind december aan het Rad van Fortuin te draaien. Speel nu mee!

Merchandise

Kersttrui

Sjaals

Pluche bal

Sokken

NUVER

Alle artikelen

Volg ons!

TikTok

Instagram

Facebook

Twitter

YouTube

LinkedIn

Sponsoren

Voeg info@email.fcemmen.nl toe als contact of veilige afzender om niets van FC Emmen te missen!

Contact
FC Emmen
De Oude Meerdijk
Stadionplein 1
7825 SG Emmen
0591-670670
info@fcemmen.nl

Informatief
Voorkeuren
Uitschrijven
Privacyverklaring

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda