Boksen

Björn Bernsen wereldkampioen boksen

NORDHON - De talent volle kickbokser Bjorn Bernsen uit Zwartemeer reisde zaterdag 19 oktober af naar het Duitse Nordhorn om deel te nemen aan de Wereld kampioenschappen. De pas 17 jarige Bjorn behaalde dit jaar al een Nederlandse titel en vier open Duitse titels waarvan één in de volwassen klasse waar Bjorn een 28 jarige tegenstander versloeg en hiermee plaatste Bjorn zich voor het WK.
Reageer!

Rutger Schadenberg bokskampioen van Noord-Nederland

NIEUWEGEIN -- Boksvereniging Emmen heeft er weer een kampioen bij. Op overtuigende wijze pakte Rutger Schadenberg zondag in Nieuwegein de titel in de finale van de Noord Nederlandse kampioenschappen. Daarmee mag Rutger zich kampioen van Noord-Neerland noemen in de B-klasse tot 69 kilogram.
Reageer!

Wethouder Bouke Arends huldigt Bjorn Bernsen

EMMEN - Wethouder Bouke Arends heeft maandag 9 april 2018 kampioen Bjorn Bernsen gehuldigd. De zestienjarige Bjorn werd op 25 februari Europees Kampioen kickboksen K-1 in het Duitse Duisburg. Hij komt uit voor Mejiro Gym Drenthe. Bjorn heeft meerdere prijzen op zijn naam staan. Naast zijn titel Nederlands Kampioen heeft hij drie zilveren medailles veroverd tijdens eerdere Wereld Kampioenschappen (WK).
Reageer!

Bjorn Bernsen verslaat Wereld kampioen kickboksen.

DILLENBURG(Dld)- ZWARTEMEER - Afgelopen zaterdag werden in het Duitse Dillenburg de open Duitse kampioenschappen kickboksen gehouden. De 16 jarige Bjorn Bernsen uit Zwartemeer die eerder deze maand Europees kampioen K-1 kickboksen werd moest winnen om zich te plaatsen voor het WK in oktober.
Reageer!

Emmer boksers succesvol op boksgala in Appingedam

APPINGEDAM - In het afgelopen weekend kwamen drie boksers van de boks vereniging uit Emmen in aktie op het boks gala in Appingedam. Arsen Hambaftsumyan betrad als eerste van de Emmer boksers de ring. Hij begon sterk aan zijn partij tegen Gianni Pisa van de vereniging Verbon in Utrecht. Zijn tegenstander bleef goed mee boksen en scoorde ook zijn punten. Door duidelijke treffers te maken en druk te zetten wist Arsen de partij uiteindelijk naar zich toe te trekken.
Reageer!

Kickbokser Bjorn Bernsen wint nationale titel

ZWARTEMEER - Op het grote vechtsport gala Fighters Glory in Drachten ging de 14-jarige Bjorn Bernsen uit Zwartemeer het gevecht aan tegen regerend Nederlands en tweevoudige wereldkampioen kickboksen Remano Rietveld.Bernsen, die al jaren traint bij Mejiro Gym Drenthe onder leiding van Sensei Berry Blauw, ging zaterdag de uitdaging aan voor de Nederlandse titel. Als profvechters betraden de jonge vechters de ring met veel rook en lichtshow.
Reageer!

Emmense Kim Hobers Nederlands Kampioen Thai-Boxing

STEENWIJK - Afgelopen zaterdag 19 november wist de Emmense Kim Hobers, 13 jaar de Nederlandse Titel te behalen in haar gewichtsklasse tot maximaal 45 kg in het Thai-Boxing (muay thai). Kim was door de organiserende school vanuit Steenwijk uitgedaagd om daar voor de titel te vechten. Samen met haar vader en trainer Marc Hobers van Garuda Gym in Emmen) zijn ze op deze uitdaging ingegaan en hebben zich daar op voorbereid. Uitdaagster was Angelissa van Rijscen uit Steenwijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda