Verrassing in Bridgecompetitie Bridge Bond Noord

ZWOLLE - Ongelooflijk resultaat! Waar het bridgepaar Tim Wubbels/Jan Derks met als invaller Jaap Mulders vooraf voor lijfsbehoud ging c.q. een plek in de middenmoot met betrekking tot de Nederlandse Bridge Bond competitie Tweede Divisie Noord is de tussenstand zeer verrassend. De mannen staan nota bene op de eerste plaats na het eerste weekend, waarbij 80 spellen zijn gespeeld. Zaterdag werden er 40 en zondag 40 games gespeeld in Zwolle.


Over 14 dagen is het tweede weekend en de heren zijn nu al erg content met het behaalde resultaat. Als enig Drents paar doen ze mee. Het aantal deelnemende paren is weliswaar matig (11) in verband metCorona, ziekte en diverse andere oorzaken maar de eerste plek voor de heren is voortreffelijk. Het is heel lang geleden dat een Drents paar zo hoog stond in de Tweede Divisie Paren. Groningen heerste meestal in de top. Benieuwd hoe het 9 en 10 april afloopt, maar deze tussenstand kan niet beter!

v.l.n.r: Jaap Mulders, Jan Derks en Tim Wubbels die het afgelopen een fantastisch resultaat hebben behaald in de Tweede Divisie Paren.
Alle drie spelen op dinsdagavond bij de Emmer Bridge Vereniging. Het is minstens 25 jaar geleden dat een Drents paar na twee dagen op de eerste plaats stond in de tussenstand. (foto Jan Derks)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda