Na de zware Corona jaren in het bridgewereldje gaat het gelukkig nu weer crescendo.

EMMEN -Tijdens de zomerdrives was de deelname in Emmen ruim een kwart meer dan in de voorgaande jaren. Op dinsdagavond waren er in het Brinkenhoes te Bargeres van mei t/m 22 augustus bijna 560 personen, op donderdagmiddag in Parc Sandur 514 bridgers die lekker hebben gespeeld.Het grootste toernooi in Zuid-Oost Drenthe vindt plaats op zaterdag 23 september. Het allerleukste van deze wedstrijd is, dat je op diverse locaties een kaartje legt.


Dan is de 13e cafédrive in het centrum van Emmen bij de volgende horecazaken: De drie Paardjes, Hotel Boerland, Twessers, De Dinner Club, De Beren, Het Oude Postkantoor en het Wapen van Emmen. Op dit moment zijn er al 120 personen (60 paren) die zich hebben aangemeld. Iedereen die mee wil doen, kan zich aanmelden via de site van de Emmer Bridge Vereniging (zie blauwe tekst) of bellen met Jan Derks, wedstrijdleider van dit evenement.

Iedereen speelt 7 ronden in de 7 bovenstaande bedrijven. Zo zien de mensen die van ver komen ook hoe leuk het centrum van Emmen is! Voor beginners is er bij voldoende deelname een beginnerspoule. Voor mensen die slecht ter been zijn, wordt er een zittafel geregeld in een horecazaak, kunnen ze toch meedoen en mee genieten.

https://13007.bridge.nl/evenement/191971

Tenslotte starten de bridgecursussen voor iedereen die bridge wil leren in oktober op maandagavond 16 oktober in het Brinkenhoes te Bargeres. In januari wordt de volgende beginnerscursus gestart op een middag. Meer informatie is bij mij te verkrijgen.

Jan Derks
06-40209884
www.bridgeschooldrenthe.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda