Tophandbal net over de grens.Stunt van de HSG Nordhorn-Lingen!

LINGEN/NORDHORN - De HSG Nordhorn-Lingen is eindelijk van de hatelijke nul af na de toch wel onverwachte zege op hoogvlieger SC Leipzig. Na een vooral van HSG zijde prima gespeelde wedstrijd voor een nagenoeg uitverkocht huis in de Emsland Arena in Lingen gevuld met 3000 toeschouwers,) won het na een ruststand van 16-12 uiteindelijk met 33-30. Hoewel het zeker een team prestatie was, waren een aantal spelers met name garant voor de overwinning.


Allereerst keeper Bart Ravensbergen speelde een puike partij met vele belangrijke stops en zelfs een goal over de hele in het lege doel van de gasten. Opnieuw hadden de buitenspelers Weber ( 10 treffers ) en Mickal ( 6x raak ) een groot aandeel in de score. Ook Georg Pöhle begint zijn oude vorm te benaderen, getuige zijn 6 goals. Patrick Miedema zette de lijnen uit en deed dat prima.

Na het verwachte verlies uit bij kampioenskandidaat THW Kiel voor ruim 10.000 toeschouwers ( ook hier speelde de HSG een goede wedstrijd en stond het bij rust slechts 14-13 achter ) met 31-23, gaat de HSG in de volgende thuiswedstrijd opnieuw voor de punten. Tegenstander is dan de GWD Minden. Op zondag 20 oktober in de Emsland Arena in Lingen begint de wedstrijd om 16.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda