Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Ook in de volgende â??finalesâ?? voor lijfsbehoud wisten de mannen van trainer Sveinsson geen punten te behalen, zodat de HSG Nordhorn-Lingen nog steeds op slechts 2 punten staat en de afstand naar een niet-degradatie plek ( de 16e plaats ) groter en groter wordt. Zowel de uit wedstrijd bij een steeds beter draaiend Stuttgart ( 29-24 ) en die van afgelopen weekend bij Frisch Auf Göppingen ( 28-26 ) gingen verloren.


Maar ook de met veel spanning tegemoet geziene thuis wedstrijd tegen het met 3 Oranje internationals uitgeruste TBV Lemgo Lippe leverde geen punten op. Vooral de Nederlanders, met name de ex-HSG-er Bobby Schagen, zaten de roodhemden behoorlijk dwars. Gevolg een 24-29 nederlaag.

Aan de sfeer lag het niet en ook na afloop konden alle Oranje mannen aan beide kanten het goed met elkaar vinden en gingen dan ook gewillig, voor de vele Nederlandse fotograven, met elkaar op de foto. Een groot deel van de 7 internationals treffen elkaar immers mogelijk snel weer. In Noorwegen ( Trondheim ) bij de eindronden van het EK 2020.

Na de moeilijke uitwedstrijd bij de Rhein Neckar Löwen speelt de HSG Nordhorn-Lingen op 2e Kerstdag de volgende thuiswedstrijd, dan opnieuw tegen een favoriet, de SC Magdeburg, dat momenteel op een 4e plaats staat. Deze wedstrijd wordt gespeeld in de Emsland Arena in Lingen en begint om 18.00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda