Daan Molenbroek verlengt bij Oosting E&O

EMMEN - E&O is zeer verheugd om bekend te kunnen maken dat aanvoerder Daan Molenbroek ook het komende handbalseizoen te bewonderen is in de Oosting Arena in Emmen. De robuuste, in Hengelo geboren en getogen linkeropbouwer gaat alweer zijn vijfde seizoen in bij de groen-witte brigade.


Daan over zijn contractverlening. ‘Voor mij is volgend seizoen blijven bij E&O eigenlijk een hele logische stap, heb het heel erg naar mijn zin in dit team en bij de vereniging. Voel me er thuis. Mijn master aan de universiteit Twente is afgerond en ik woon en werk inmiddels in de omgeving van Emmen. De combinatie van werken, wonen en handballen is nu beter te maken dan toen ik nog in Hengelo woonachtig was. Nu ik in Emmen woon gaat ook het sociale aspect van de vereniging veel meer mee spelen en dat maakt het voor mij alleen maar leuker. Het team is erg gezellig en het mooiste is dat we ook bovenin mee draaien. Dat geeft extra motivatie.

Vorig seizoen hebben we het gewoon goed gedaan. In de laatste wedstrijden hebben we toch nog de plek voor promotie veiliggesteld. Om begrijpelijke redenen zijn de finalewedstrijden tegen Quintus voor promotie niet meer gespeeld. Daardoor zijn we als tweede geëindigd in de eredivisie, wat een super resultaat is. Doelstelling was zo lang mogelijk mee doen om de prijzen. Dat is gelukt. Voor het nieuwe seizoen zou het mooi zijn wanneer we deze lijn, samen met de nieuwe coach Annelies Smeets, voort kunnen zetten. Dat is een uitdaging. De concurrentie is breder en sterker dan het afgelopen seizoen. Het zal een spannende strijd worden. Maar die strijd gaan wij graag aan! Ik kijk in ieder geval uit naar weer een mooi seizoen in Emmen’.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda