Twee HVC’ers in voorselectie Nederlands Beach Handbalteam

BARGER COMPASCUUM - Twee leden van HVC mogen zich in april melden op het zand in Rotterdam om een plekje in het Nederlands Beach Handball-team te krijgen: Yannick Meijeringh (26) en Stijn Steenhuis (27).


Doelman Meijeringh(links) staat al een jaar lang op de radar bij Oranje. rechts Stijn Steenhuis. Door het coronavirus ging het EK een jaar geleden niet door.

Bulgarije
Deze zomer staat het eindtoernooi in Bulgarije gepland. Opnieuw is de Emmenaar, Meijeringh staat in de zaal namens HVC tussen de palen in de tweede divisie, onder de lat geselecteerd. In april traint het Nederlands team drie keer op het complex van de Rotterdamse eredivisionist Feyenoord.


Een tweede lid van van HVC, twee keer derde op het NK Beach Handball, behoort tot de voorselectie. Ook Steenhuis maakt kans naar het EK te gaan. Voor de specialist uit Barger-Compascuum, die al 23 jaar lid is van de club, is het de eerste keer dat hij op de lijst staat.

NK in augustus
Net als de dames van de vereniging zijn ook de heren weer in training op het zand. Het NK staat dit jaar gepland in augustus.

Foto’s: Tina Kolthof, Handbal Inside

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda