Hoogeveen terug naar NAVIQUE/S.V.B.O.

BARGER OOSTERVELD - Lars Hoogeveen (38) keert volgend seizoen terug bij 2e Divisionist NAVIQUE/S.V.B.O. uit Barger-Oosterveld. Hoogeveen had in December al aangegeven aan het eind van dit seizoen te gaan stoppen bij Eredivisionist PCA/Kwiek uit Raalte.

"Ik heb lang nagedacht over wat ik aankomend seizoen zou gaan doen, ik wou eerst een jaar sabbatical nemen. Dat heb ik in eerste instantie ook tegen de geinteresseerde clubs vertelt."

Nu toch de keuze gemaakt om terug te keren naar Barger-Oosterveld?. "Ik heb er 3 hele mooie jaren samengewerkt en denk nog steeds dat het een club is met veel potentie en willen daar ook graag samen met mij verder in door ontwikkelen. Ook vanwege het kleine kwartier reizen buiten mijn werk om en ik toch niet zo heel lang kan stil zitten heb ik daarom toch besloten aankomend seizoen weer terug te keren." Aldus Hoogeveen

Voorzitter Willie Menzen (links) van NAVIQUE/S.V.B.O. is ook erg blij met zijn nieuwe trainer.
“Dat Lars wederom gekozen heeft voor onze club doet ons allemaal veel, wij zijn dan ook behoorlijk positief over de toekomst van onze club, en weet zeker dat wij samen met Lars weer een mooie stap voorwaarts kunnen maken met onze vereniging.” (foto Grads Heijne)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda