De HSG Nordhorn-Lingen staat stevig op een promotie plaats.

LINGERN/NORDHORN - De laatste aankondiging van mijn kant betrof de thuiswedstrijd tegen de TV Emsdetten. Ook deze pot werd in winst omgezet ( 27-20 ). De volgende drie matches werden eveneens gewonnen, zodat de HSG na de winst partij op 2e Kerstdag nu 7x op rij heeft gewonnen, waaronder de belangrijke toppers tegen Hüttenberg en de ASV Hamm.


Deze laatste thuiswedstrijd mocht eindelijk weer met meer fans gespeeld worden, zodat maar liefst ruim 2000 toeschouwers de thriller tegen Hamm konden zien. De laatste wedstrijd was die uit tegen de EHV Aue en die werd nipt met 22-23 gewonnen. De wedstrijd uit tegen Coburg kon geen plaatsvinden door teveel corona gevallen bij Coburg. En dan nu na een interland week eindelijk weer een thuiswedstrijd.

Zondag 27 maart a.s. in het Euregium in Nordhorn komen de Eulen Ludwigshafen op bezoek. De uit wedstrijd werd eerder dit seizoen in de laatste minuten beslist in het voordeel van de Eulen. Dat betekent dat de HSG Nordhorn-Lingen op revanche uit is. De ongetwijfeld spannende wedstrijd begint in het Euregium om 17.00 uur. Hopelijk zijn alle spelers fit zodat we van een eerlijke en spannende wedstrijd kunnen genieten.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda