Handbal

Mission Impossible voor de HSG Nordhorn-Lingen

NORDHORN/LINGEN - Het had zo mooi kunnen zijn voor de HSG Nordhorn-Lingen. Een herstart na de EK pauze met twee thuiswedstrijden. Iedereen gezond en wel terug en dan twee thuiswedstrijden tegen tegenstanders die niet echt tot de top horen in de 1e bundesliga.
Reageer!

Hurry Up onderuit tegen BEVO

PANNINGEN - In de BENE-League heeft Hurry Up niet weten te winnen van BEVO uit Panningen. De ploeg van trainer Joop Fiege ging onderuit met 32-26. Bij rust stond het 18-13. Hiermee blijft Hurry Up staan op plaats zes met 20 punten uit 18 wedstrijden. Hurry Up begon overigens wel goed in Limburg, want het nam snel een voorsprong van twee punten. Uiteindelijk liet de ploeg het toch uit handen glippen.
Reageer!

E&O kan koploper Quintus niet bedwingen

EMMEN - Het topduel in de eredivisie stond dit weekeinde in Emmen op de rol. E&O had, wilde het nog kans op de twee bovenste plaatsen maken, alle baat bij een zege op koploper Quintus. Maar het liep anders voor de ploeg van coach Freek Gielen. De gasten openden met een 2-6 score, maar met een enorme inzet van de thuisploeg hingen de bordjes halverwege bijna gelijk: 11-13. Aan spanning in de volgende dertig minuten geen gebrek.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda