Handbal

Gelijkspel dames DOS tegen VZV

EMMER COMPASCUUM - De dames van DOS speelden zaterdagavond de uitwedstrijd tegen VZV in het Noordhollandse 't Veld. Nog steeds zonder Sandra Louissen en Nicolai Bakker en zonder de zieke Patricia Bos speelde DOS een wedstrijd die te vergelijken is met de huidige weersomstandigheden. Het kan vriezen en het kan dooien. Zowel in de eerste als tweede helft van de wedstrijd werd een ruime voorsprong uit handen gegeven. De ruststand van 13-14 en een goede start in de tweede helft brachten DOS op een schijnbaar comfortabele voorsprong van 15-19 en 19-24.
Reageer!

Dames DOS uit de beker

EMMER COMPASCUUM - De dames van DOS speelden dinsdagavond de regiofinale van de NHV-beker uit tegen 1e divisionist DSVD in Deurningen. DOS had de unieke kans om door te dringen tot de 1/8-finale maar het mocht niet zo zijn. Met een debuterende Alicia Withoff waren DOS en DSVD de eerste helft aan elkaar gewaagd en namen beurtelings een voorsprong.
Reageer!

Verplaatsing competitiewedstrijd Pals groep E&O - Eurotech Bevo

EMMEN - De competitiewedstrijd tussen de heren van Pals groep E&O en Eurotech Bevo die voor zaterdag 16 januari op de agenda stond is verplaatst naar donderdag 21 januari om 20.00 uur in de Ben Kwijt Arena in Emmen. Reden voor de verplaatsing is het WK kwalificatietoernooi van het Nederlands team dat komend weekend wordt gespeeld in het Belgische Hasselt. Pals groep E&O speler Erik Huizing is hiervoor geselecteerd.
Reageer!

Pals groep E&O pakt koppositie ondanks gelijkspel

GELEEN - Een punt verliezen en toch met een dubbel gevoel in de bus stappen terug naar Emmen. Zo ging het zaterdagavond bij de heren van Pals groep E&O die in het sportcentrum Glanerbrook te Geleen aantraden tegen Vos Investment Lions. Het werd uiteindelijk een 33 ? 33 gelijk spel na een 17 ? 18 ruststand. Het is het tweede puntverlies voor de emmenaren dit seizoen. Eerder werd er in en tegen Volendam gelijk gespeeld. Al werd dat eerder gezien als een winst dan als een verliespunt. Maar omdat koploper Volendam zich uit verslikte in de Noord Hollandse derby tegen Aalsmeer is Pals groep E&O nu alleen koploper in de ere divisie.
Reageer!

Huyser E&O zondag thuis tegen landskampioen VOC

EMMEN -De dames van Huyser E&O zijn 2010 goed begonnen door de uitwedstrijd in het Limburgse Beek tegen BFC met 33 ? 36 te winnen. De wedstrijd was een goede opwarmer voor het topduel van aanstaande zondag thuis tegen VOC. Eerder dit seizoen wonnen de meiden van trainer/coach Joop Fiege in Amsterdam met 27 ? 29. Op de ranglijst ontlopen beide ploegen elkaar niet veel. VOC staat tweede en E&O derde. Beiden hebben 22 punten, echter de landskampioen heeft een wedstrijd minder gespeeld. De wedstrijd zondag in de Ben Kwijt Arena begint om 14.00 uur.
Reageer!

Handbalnieuws E&O

EMMEN - Hier volgt het laatste handbalnieuws van Handbalvereniging E&O uit Emmen.
Reageer!

Huyser E&O start sterk in 2010

EMMEN/BEEK - De dames van Huyser E&O zijn goed gestart in 2010. Zaterdag werd de lastige uitwedstrijd in het Limburgse Beek tegen B.F.C. in winst omgezet, 33 ? 36. In overleg met de selectie had trainer/coach Joop Fiege van Huyser E&O besloten om rondom de feestdagen niet te trainen om zo de accu?s goed op te laden voor het vervolg van de competitie. Met een ochtendtraining op zaterdag in de benen ging het vervolgens richting het Limburgse land.
Reageer!

Dames Mannak/Hurry-Up blijven ongeslagen

ZWARTEMEER - De dames van Mannak/Hurry-Up blijven ongeslagen. De uitwedstrijd tegen het op de 6e plaats staande TVO uit Hengelo werd ruim gewonnen: 17-36. Het was de dames van Hurry-Up er alles aan gelegen om de omgeslagen status te behouden. Hurry-Up moest het in deze wedstrijd stellen zonder Lianne Eising (rugblessure) en Heleen Gustin (werk).
Reageer!

Prima prestatie dames Huyser E&O

EMMEN - Gelijk aan de heren kunnen ook de dames van Huyser E&O met een prettig gevoel aan de feestdagen beginnen. De laatste competitiewedstrijd uit tegen vd. Voort Quintus eindigde in een 24 ? 26 overwinningen voor de emmense dames. De start van de wedstrijd, in de vd. Voorthal, was met een 2 ? 5 voorsprong duidelijk voor E&O. Tot 7 ? 10 leek er niet zoveel aan de hand maar een tijdstraf van Lita Moesker luide een zwakke fase in waar de thuisploeg maximaal van profiteerde en met 12 ? 10 de leiding nam. E&O werd echter op tijd wakker en trok de stand nog voor de rust recht, 13 ? 13.
Reageer!

Handbalwedstrijd E&O gaat door

EMMEN - Het Beneliga duel tussen Pals groep E&O en het Belgische Achilles Bocholt gaat vanmiddag door. Dit is na overleg met alle betrokken partijen besloten. De aanvang van het duel in de Ben Kwijt Arena is 17.00 uur.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda