Dames DOS morsen punt

HOOGKARSPEL - De damesteam van DOS speelde een zwakke wedstrijd in het Noord-Hollandse Hoogkarspel tegen DTS 48. In de sfeerloze sporthal De Sluis liep DOS in de eerste helft telkens achter de feiten aan. Na een 6-2 achterstand hielden de teams elkaar scorend in evenwicht (6-6, 8-8) en werd de rust bereikt bij 9-8. DTS hield tot ver in de tweede helft telkens een voorsprong maar bij de stand 17-14 leek dan eindelijk de kentering te komen. Na 18-18 nam DOS een voorsprong naar 20-18 maar gaf de voorsprong vervolgens even snel weer uit handen (21-20).
Na de gelijkmaker (21-21) kreeg DOS in de laatste drie seconden alsnog de kans op twee wedstrijdpunten maar geluk schijnt dit seizoen niet voor DOS te gelden. Met de resterende 8 wedstrijden in de hoofdklasse A kan DOS echter nog steeds een belangrijke rol spelen. Verwachting is dat de ploeg de volgende wedstrijd voor de eerste keer deze competitie voltallig kan aantreden. Voor DOS scoorden Nicolai Bakker 3x, Gerike Mulder 12x, Annelies Smeets 1x, Alet van Veen 5x.