Dames DOS winnen van ZAP

EMMER COMPASCUUM - De handbalsters van DOS speelden gisteravond in Emmer-Compascuum de inhaalwedstrijd in de Hoofdklasse tegen ZAP uit het Noord-Hollandse Breezand. Zonder Annelies Smeets (schouderblessure) was DOS in de eerste tien minuten niet bij de les. Na een achterstand van 0-4 kwam DOS echter op voorsprong bij 5-4. Na het uitvallen van Patricia Bos kon ZAP wederom een voorsprong nemen tot 7-10 maar DOS wist wederom de schade te herstellen met dank aan een uitstekend keepende Rianne Leffers. Ruststand 14-12.
In de tweede helft kon DOS direct afstand nemen tot 18-13 en behield met de tussenstanden 20-15, 22-16 en 23-17 telkens een veilige marge tot de eindstand 26-21. De doelpunten bij DOS kwam op naam van Aniek Ensing 3x, Sharon Husersx 4, Fragette Jagt 5x, Jenny Leutcher 2x, Sandra Louissen 1x, Gerike Mulder 7x, Alet van Veen 3x.