Dames Huyser E&O bereiken kwartfinale beker

EMMEN - De dames van Huyser E&O hebben dinsdagavond de kwartfinale van de bekercompetitie bereikt. De ploeg van Joop Fiege, de nummer vier van de eredivisie, moest het opnemen tegen VOC 2 de koploper in de hoofd klasse A. E&O begonnen goed aan de wedstrijd en nam een 1-6 voorsprong. Daarna zakte het wat in en kon VOC weer wat terug komen. Beide ploegen gingen vervolgens met een 12-16 stand de rust in.

In de tweede helft wist E&O de marge weer naar acht doelpunten uit te breiden en wint vervolgens met 24-30 en plaatst zich daarmee voor de kwartfinale. Zaterdag spelen de dames voor de competitie thuis tegen Fortissimo. Het duel in de Ben Kwijt Arena begint om 20.45 uur.

Zondag cruciaal duel voor heren Pals groep E&O 2
Het tweede heren team speelt zondagmiddag om 14.00 uur in Volendam de belangrijke uitwedstrijd tegen Kras Volendam 2. E&O bezet in de eerste divisie de 9e plaats met 13 punten uit 18 wedstrijden. Volendam 2 staat 13e met 8 uit 18. Afgelopen zondag deed de formatie van coach Edwin Boxem goede zaken door in eigen huis het sterke PSV Eindhoven met 35 - 32 te verslaan. In een aantrekkelijk duel was Karim Tamim de grote uitblinker. Tamim zal er zondag zeker niet bij zijn omdat het eerste heren team dezelfde dag om 15.00 uur in en Aalsmeer uitkomt. 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda