Dames Mannak/Hurry-Up blijven ongeslagen

ZWARTEMEER - De dames van Mannak/Hurry-Up blijven ongeslagen. De uitwedstrijd tegen het op de 6e plaats staande TVO uit Hengelo werd ruim gewonnen: 17-36. Het was de dames van Hurry-Up er alles aan gelegen om de omgeslagen status te behouden. Hurry-Up moest het in deze wedstrijd stellen zonder Lianne Eising (rugblessure) en Heleen Gustin (werk).
Hurry-Up begon slordig aan de wedstrijd, maar nam na 10 minuten het heft in handen, wat resulteerde in een 5-11 voorsprong na 15 minuten. Vlak voor rust kreeg Hurry-Up twee tegenslagen te verwerken. Eerst moest Milou Wijnans het veld ruimen met een vervelende blessure en daarna overkwam Saskia Lambers hetzelfde. Uiteindelijk werd de ruststand op 9-18 bepaald.

Ondanks het verlies van deze beide speelster liepen de dames uit Zwartmeer na rust steeds verder uit. Met als eindresultaat een 17-36 eindstand op het scorebord. De dames van Hurry-Up gaan hiermee als koploper in de regioklasse A , het nieuwe jaar in.