Dames Mannak Hurry-Up winnen ook lastige uitwedstrijd tegen WHC

HENGEVELDE - Hurry-Up moest op sinterklaasavond de ongeslagen status zien vast te houden . Hiervoor moest Hurry-Up de lastige uitwedstrijd tegen WHC uit Hengevelde spelen. De dames waren zich van tevoren bewust dat het een lastige avond zou worden. Hurry-Up had immers vorig jaar pas in de laatste minuut de zege veilig gesteld. WHC begon aanvallend goed aan de wedstrijd , en nam meteen brutaal een 3-1 voorsprong. Hurry-Up stelde daarna in de dekking orde op zaken , en boog de 3-1 achterstand om in een 3-6 voorsprong.

Toch lieten de dames van WHC zich niet van de wijs brengen , en kwamen weer terug in de wedstrijd. Met als resultaat dat er bij de stand 8-9 de rust werd ingegaan. Na rust stelde Hurry-Up orde op zaken , door direkt weg te lopen naar een verschil van 4 punten. Dit kwam mede door een ijzersterke dekking aan Zwartemeerse kant.

WHC kwam , ondanks een aantal tijdstraffen , en strafworpen , nooit dichterbij. Hurry-Up speelde de resterende tijd geroutineerd uit en bepaalde de eindstand op 16-23. Door dit resultaat blijft Hurry-Up koploper. a.s. Zondag ontvangt Hurry-Up in eigen hal de nr 2 E&O 2 , aanvang van de wedstrijd is 14:00 uur/ Sporthal de Eendracht.