Dames SVBO winnen van reserves Huyser E&O

EMMEN - Na een zeer spannende wedstrijd tegen E&O2 (22 - 19) hebben de dames van SVBO laten zien dat ze weer plezier krijgen in het handbalspel. Hoewel er nog een langer weg te gaan is was er vandaag alle reden tot een brede glimlach. Winnen van de nummer 2 van de ranglijst is, op dit moment, niet vanzelfsprekend voor de SVBO dames.

In de eerste 6 a 7 minuten ging het spel nog gelijk op, maar halverwege de 1e helft ( 3 – 9) leek het er echter niet op dat de dames enige kans hadden tegen het snelle aanvalsspel (break) van E&O2. De dekking werd omgezet en in de aanval werden er met meer druk gespeeld. Ruststand 8 – 10. De start van de tweede helft kende een aantal afspeelfouten waardoor E&O2 weer meer afstand kon nemen (9 -13).

Vanaf dat moment kwamen de dames doelpunt voor doelpunt dichter bij en het geloof in een stunt werd voelbaar. Iedere speelster had wel een aandeel in de score. In de laatste 5 minuten met 2 doelpunten voor brak er een zinderende finale aan. Gevochten voor wat ze waard zijn kwamen de dames van SVBO als terechte winnaar uit de strijd. Na vele tegenslagen geeft deze goede teamprestatie weer vertrouwen. Eindstand 22 – 19.