Dames van mannak Hurry-Up starten 2e helft van de competitie met een overwinning

ZWARTEMEER - De dames van mannak Hurry-Up moesten op zaterdag 16-01-2010 voor de eerste wedstrijd van de 2e helft van de competitie aantreden tegen V en S uit Groningen. Hurry-Up stond op dat moment aan kop terwijl V en s voorlaatste stond met 3 punten.
V en S starte voortvarend en nam brutaal de leiding , waarna Hurry-Up voor het eerst een voorsprong nam bij 3-2Hurry-Up kon mede doordat het de opbouwers van V en S niet in bedwang kon houden , niet echt uitlopen.
Na een kwartier spelen stond er dan ook een 8-7 tussenstand op het scorebord.
Vervolgens werd er door Hurry-Up in de dekking omgeschakeld van een 6-0 naar een 5-1 dekking.
V en S wist hier niet goed raad mee , en Hurry-Up liep vrij gemakkelijk uit naar een 15-11 ruststand.

Na de rust kwam Ven S nog 1x weer terug in de wedstrijd , door 2x op rij te scoren.
Dit kwam vooral omdat Hurry-Up een aantal grote kansen onbenut liet.
Na 10 minuten in de 2e helft herpakte Hurry-Up zich weer , en via een aantal vloeiende aanvallen liepen de dames uit Zwartemeer vrij gemakkelijk via 17-13 uit naar 21-14
Van een wedstrijd was toen al geen sprake meer. Hurry-Up liep zelfs nog uit naar 28-17 , om vervolgens in de laatste minuten wat gas terug te nemen. Hurry-Up won uiteindelijk de wedstrijd vrij gemakkelijk met 31-22

Door dit resultaat blijft mannak Hurry-Up de trotse koploper in de regioklasse A met 8 punten meer dan het 2e team , maar met 2 wedstrijden meer gespeeld.
a.s.zondag 24-01-2010 wacht de dames van mannak Hurry-Up de beladen derby tegen SVBO in sporthal de meerdijk. Aanvang van de wedstrijd is 13:10