Huyser E&O wint, verliest en speelt gelijk

EMMEN - De dames van Huyser E&O kwamen het afgelopen weekend in drie oefenduels voor het eerst echt in actie. Het eerste duel, zaterdag tegen Venus Nieuwegein, eindigde in een gelijkspel, 18 ? 18. Vervolgens was er een 31 ? 22 tegen Werder Bremen. Een dag later namen de Duitse dames revanche door met 18 ? 22 te winnen. De komst overigens van Werder Bremen werd mede mogelijk gemaakt door het Eden Hotel Emmen. Donderdag vertrekt het team van trainer/coach Joop Fiege voor een vierdaagse trainingstage naar Duitsland (Bremen)

Suzanne Maatje in actie tegen Werder Bremen

Pals groep E&O wint in Ibbenburen
De heren van Pals groep E&O hebben hun derde duel in de voorbereiding in winst weten om te zetten. In en tegen het Duitse Ibbenburen werd met 25 – 30 gewonnen. Vanavond wacht eveneens in Duitsland de tweede confrontatie met Aurich. De wedstrijd in de Sparkassen Arena in Aurich begint om 19.00 uur. Komende vrijdag spelen de heren in de eigen Ben Kwijt Arena om 20.00 uur tegen Ibbenburen.

Niek Bezoen was met negen treffers topscoorder tegen Ibbenburen

Johan Bos en Remco Hagen geblesseerd. Hagen niet meer inzetbaar bij WK
De wedstrijd tegen Libië heeft behoorlijk zijn tol behoorlijk geëist voor het Nederlands handbalteam U21. Bobby Schagen moest als eerst het veld verlaten nadat hij een behoorlijke tik op zijn neus had gehad. Niet lang daarna volgde Remco Hagen die volledig door zijn enkel ging en keeper Johan Bos die ook zijn enkel blesseerde. "Voor Remco Hagen betekend zijn enkelblessure het einde van het toernooi. Hij is dusdanig ernstig geblesseerd dat hij niet meer in actie komt in Egypte" aldus bondscoach Gino Smits. "Voor Johan Bos ziet het er iets minder ernstig uit al moet je ook zijn blessure niet te ligt opvatten want ook hij heeft een behoorlijke blessure" maar ik verwacht dat hij waarschijnlijk in de eindfase van het toernooi nog mee kan.

Voor Remco! Hagen is het WK al vroeg afgelopen

Dames en Heren beginnen de competitie thuis 
Zowel de dames als de heren beginnen de competitie met een thuiswedstrijd. De dames spelen op zaterdag 29 augustus tegen Hoeve De Aar B.F.C. De heren beginnen een week later, op zaterdag 5 september, tegen nieuwkomer Loreal uit Venlo. Beide wedstrijden, in de Ben Kwijt Arena, beginnen om 20.00 uur


Vrijwilligers gevraagd
E&O is altijd op zoek naar vrijwilligers. Dat kan bijvoorbeeld zijn in de accommodatie, kantine, commercie en PR. Belangstelling? Neem dan contact op met Harwin de Jonge (E-mail: harwindejonge@home.nl of telefonisch via 06 – 21812553). 

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda