Kremer/Hurry-Up wint Fokke de Vries toernooi

Zwartemeer ? Afgelopen weekend hebben de heren van handbalvereniging Kremer/Hurry-Up het Fokke de Vries toernooi winnend afgesloten. De Zwartemeerse vereniging organiseerde voor de 25e maal het sterk bezette internationale handbaltoernooi. Het toernooi is een eerbetoon aan Fokke de Vries, een boegbeeld uit de Zwartemeerse handbalgeschiedenis

Het team van Joop Fiege boekte enkele fraaie overwinningen afgelopen weekend. Op zaterdag 21 augustus werd er gewonnen van het tweede team van het Duitse Nordhorn en van Swift uit Arnhem. Hiermee legden de heren een prima fundament voor de eindoverwinning. Op de slotdag werd gewonnen van de Duitse teams uit Neerstedt en Aurich. Het toernooi vormt een prima voorbereiding op de seizoenstart van de heren van Hurry-Up op zaterdag 4 september tegen Loreal in Venlo. De dames van Kremer/Hurry-Up behaalden een 4e plaats. Onder leiding van trainer/coach Lars Hoogeveen werd alleen gewonnen van MHV en de overige wedstrijden gingen nipt verloren tegen hoger geplaatste teams.

De heren spelen a.s. zaterdag 28 augustus nog een voorbereidingswedstrijd in sporthal de Eendracht te Zwartemeer tegen het eveneens Duitse Neuenhaus. De wedstrijd begint om 16:00. Voorafgaand aan de wedstrijd is er de teamvoorstelling het eerste herenteam. De entree is evenals een kop koffie gratis. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een jaarkaart te kopen á 60 euro waarmee voor het gehele seizoen alle thuiswedstrijden van dames 1, heren 1 en 2 kunnen worden bezocht.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda