MANNAK/Hurry Up komt tekort in uitwedstrijd

SITTARD - Zondagmiddag stond het duel tussen MANNAK/Hurry Up en Vos Investment/Lions in Sittard op het programma. Op voorhand een tegenstander waar van gewonnen kan worden. Het zouden de eerste punten in een uitwedstrijd moeten worden, maar dit pakte anders uit. De ploeg uit Zwartemeer begon geconcentreeerd aan de wedstrijd, maar na een aantal slordigheden, keken de mannen tegen een kleine achterstand aan halverwege de eerste helft. Dit bleek de eerste helft niet goed te maken, waardoor de oranjehemden in de rust aankeken tegen een 19-10 achterstand.
Na de thee kwamen ze goed uit de startblokken, waarbij de verdediging goed stond. De Limburg Lions waren echter toch steeds in staat te storen, maar na de score van de thuisploeg kwamen de heren van Hurry Up met een snelle tegenaanval steeds weer in scoringspositie. Zo werd de tweede helft afgewisseld met goede momenten en momenten van verslapping, waardoor de mannen moeite hadden de achterstand goed te maken.

Suelmann was met 9 treffers topscorer aan de kant van Hurry Up in het duel wat uiteindelijk met 40-29 verloren ging. De Raad met 6 en de teruggekeerde Aalderink met 5 doelpunten volgden hem op. Zaterdag 12 december staat het sleutelduel tussen MANNAK/Hurry Up en concurrent om handhaving Loreal uit Venlo op het programma. U kunt onze mannen allen aanmoedigen in Zwartemeer a.s. zaterdag. Aanvang ; 20.30 uur Sporthal de Eendracht.