Ook BWO kan dames van mannak Hurry-Up niet stuiten.

ZWARTEMEER - De dames van mannak Hurry-Up moesten op zondag 31-01-2010 aantreden tegen het op de 7e plaats staande BWO uit Deurningen. Het was er de gasten alles aan gelegen om tegen de trotse koploper uit Zwartemeer een goed resultaat neer te zetten , om zodoende wat afstand te nemen van de degradatieplaatsen. BWO nam dan ook brutaal de leiding , de dames uit Zwartemeer hadden met name geen vat op de opbouwrij van BWO. Tevens werd er wat slordig omgegaan met de open kansen die Hurry-Up kreeg. Om en om scorend stond er na een kwartier een 7-7 tussenstand op het scorebord

Na een omzetting in de dekking , nam Hurry-Up na een kwartier het heft voor het eerst in handen , en kwam bij 10-9 voor het eerst op voorsprong. Vervolgens bouwde Hurry-Up door sterk aanvalsspel de voorsprong langzaam maar zeker uit. Wat resulteerde in een 19-13 ruststand. Na rust kwam Hurry-Up niet meer in gevaar , en liep via de tussenstanden 22-15 en 29-20 , vrij gemakkelijk uit naar een uiteindelijke 34-23 eindstand.

Door dit resultaat blijft Hurry-Up de trotse koploper , met 5 verliespunten minder dan de nr2 E en O 2. Aanstaande zondag staat de wedstrijd tegen Borger op het programma. Borger staat laatste , en zal er alles aan doen om van die laatste plaats af te komen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda