Pals groep E&O 2 wint regiofinale beker

KLAZIENAVEEN - De heren van Pals groep E&O 2 zijn winnaar geworden van de beker regiofinale. In die finale was het team van coach Edwin Boxem met 29 ? 34 te sterk voor Actief Klazienaveen. Actief, spelend in de eigen sporthal De Zon, had weinig in te brengen tegen E&O 2. Het kwam nog wel op een 0 ? 1 voorsprong maar daar bleef het ook bij. E&O liep snel weg en had na een kwartier spelen een voorsprong van vijf punten, 5 ? 10. (zie ook fotoboek)
 In het tweede gedeelte van de eerste helft werd het verschil groter en groter tot 11 punten bij rust, 10 – 21. E&O 2 geloofde het in de tweede helft wel waardoor tegenstander Actief weer terug kon komen in de wedstrijd zonder overigens de illusie te hebben dat het nog voor een stunt kon gaan zorgen. Het verschil werd alleen dragelijker. Eindstand 29 – 34. Door deze winst plaats E&O 2 zich voor de achtste finales van het landelijke bekertoernooi.