Pals groep E&O ? Eurotech Bevo

Voor beide ploegen wordt het zondag een cruciaal duel. Willen beide ploegen mee doen om een plaats bij de eerste twee dan is winst de enige optie. De wedstrijd wordt niet zoals te doen gebruikelijk in de HARWIG Arena gespeeld maar in de Esdalhal aan de Oosterstraat 78 in Emmen. Dit vanwege een Demogyjade in de thuishaven van E&O.


Beeld E&O - Bevo uit de reguliere competitie



Let op: beperkte capaciteit Esdalhal
De Esdalhal heeft met 500 plaatsen een duidelijk lagere capaciteit dan de HARWIG Arena. Seizoenkaarten en sponsorpassen zijn geldig maar er wordt gewerkt volgens het principe ‘wie het eerst komt wie het eerst maalt’. Bij 500 bezoekers is het uitverkocht en gaan de deuren dicht. Ook seizoen- en sponsorkaarthouders hebben dan geen toegang meer! 

* Seizoen- en Sponsorkaarten zijn geldig
* Alleen kaartverkoop op de wedstrijddag
* Kassa gaat om 13.30 uur open
* Bij 500 bezoekers is het uitverkocht en gaan de deuren dicht
* Aanvang wedstrijd: 15.00 uur



Zaterdag 24 maart staan Kremer Hurry Up en Pals groep E&O weer tegenover elkaar. Dit keer in het kader van de nacompetitie. Kaarten voor het duel in Sporthal De Eendracht zijn zondag voorafgaande aan de wedstrijd Pals groep E&O – Eurotech Bevo verkrijgbaar aan de kassa van de Esdalhal. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Wees er op tijd bij, op = op.   



Dames uit naar Quintus
De dames van Kwebbel E&O spelen zaterdag wedstrijd nummer 4 in de kampioensgroep. Tegenstander in Kwintsheul is Quintus, de nummer 4 op de ranglijst. Zoals alle duels in de kampioensgroep zal ook dit duel geen gemakkelijke klus worden. Maar als trainer/coach Diana Woudstra haar ploeg er toe kan brengen de concentratie langer vast te houden dan 30 minuten dan ligt er een mooie toekomst in het verschiet. Tegen Dalfsen liet E&O in de eerste helft meerdere malen zien dat het over kwaliteit en doorzettingsvermogen beschikt. Maar de ploeg is nog niet stabiel genoeg voor 60 minuten. In de nacompetitie kan daar mooi aangewerkt worden. De wedstrijd in de vd. Voorthal begint om 20.15 uur. 

Thuisprogramma zondag 18 maart (Esdalhal) 
9:00,DJ,E en O - S.V.W.W. (ESDAL)

9:45,DCJ,E en O 3 - S.V.W.W. 2 (ESDAL)

10:30,HCJ,E en O - Kwiek (ESDAL)

11:30,HSL,Pals Groep/E&O 3 - Donar (ESDAL)

13:00,HSL,Pals Groep/E en O 2 - Venus / Nieuwegein 2 (ESDAL)

15:00,HSL,Pals Groep/E en O - Eurotech/Bevo HC (ESDAL)

16:50,DAJ,E en O - Aeolus (ESDAL)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda