Pals groep E&O onbeslist in eerste oefenduel

AURICH/EMMEN - Het eerste oefenduel van Pals groep E&O in voorbereiding op het nieuwe seizoen is ge?indigd in een gelijkspel. In en tegen het Duitse Aurich, dat uitkomt in de derde liga, werd het 27 ? 27 na een 13 ? 13 stand bij rust. Met Niek Bezoen, Maarten Lueks en Sonni de Jong maat een drietal spelers na lang blessure leed weer hun rentree. Ook de van Loreal overgekomen Niek Kuik maakte zijn eerste speelminuten voor de emmense formatie van de nieuwe trainer Arthur Langedijk.
Verdedigend speelde E&O, tegen het altijd fysiek sterke Aurich, een prima partij. Aanvallend moest men duidelijk nog wennen aan elkaar. Topscoorder aan de kant van E&O was Erik Huizing met 8 treffers. Komende dinsdag staat het tweede oefenduel op het programma. Dan speelt E&O in en tegen Edewecht, dat uitkomt in de 2e bundesliga. Komende vrijdag is de eerste thuiswedstrijd in de voorbereiding. Dan komt Quintus op bezoek in Emmen voor een wedstrijd van 3 x 25 minuten die om 20.00 uur begint (toegang gratis).