Pals groep E&O zet ook Hellas opzij

De heren van Pals groep E&O hebben uit tegen Hellas een gemakkelijke 21 ? 29 overwinning behaald. In de hofstad had de ploeg van trainer Peter Portengen het alleen in de eerste helft wat lastig maar bleef het wel aan de goede kant van de score. Bij 10 ? 11 liep E&O uit naar 11 ? 14 en 12 ? 15 bij rust. In de tweede helft werd de voorsprong verder uitgebreid en wonnen de Emmenaren uiteindelijk met 21 ? 29. De winst kwam een stuk gemakkelijker tot stand dan het eerste duel in Emmen. Dat werd ternauwernood met 31 ? 29 gewonnen.
Een tegenvaller was wel het uitvallen tien minuten na rust van opbouwer Iso Sluijters met een, naar het zich laat aan zien, schouderblessure. Met de blessures van Jan Gerald Mulder, Remco Hagen zit E&O steeds krapper in de opbouwers. Geen goed vooruitzicht met nog twee zware duels, uit Hurry Up en thuis tegen Volendam, voor de boeg. Topscorer aan de kant van Pals groep E&O was Erik Huizing met 11 treffers waarvan 8 uit een strafworp.

Hellas – Pals groep E&O 21 – 29 (12 – 15)
Scores Pals groep E&O: Erik Huizing 11, Joeri Verjans 6, Iso Sluijters 4, Leon van Schie 2, Tommie Falke 2, Roelof Smeenge 1, Karim Tamim 1, Peter Lambert 1 en Elgar Feddema 1.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda