Volle winst voor Hurry Up in Den Haag

ZWARTEMEER - De handbalheren van Mannak/Hurry Up uit Zwartemeer hebben zaterdagavond in de eredivisie zaalhandbal goede zaken gedaan. Hurry Up won in Den Haag met 30-31 van Hellas, een directe concurrent in de strijd om degradatie. Door de vierde overwinning van het seizoen staat Hurry Up nu zevende. Halverwege de wedstrijd stond het nog 18-15 maar halverwege de tweede helft kwam Hurry Up op gelijke hoogte. Met nog een minuut te spelen stonden de Zwartemeerders met 30-29 voor, maar Hellas kwam toch nog weer op gelijke hoogte.
30-30 en een gelijkspel hing in de lucht, maar Ronald Suelman zorgde enkele seconden voor het einde met een machtig schot voor een 31-30 overwinning. Twee belangrijke punten konden daardoor mee naar Zwartemeer worden genomen, want de ploeg van Christian Eppensteiner klom door deze winst naar een zevende plaats op de ranglijst.