Voorbereiding Heren Pals groep E&O

EMMEN - De heren beginnen aanstaande maandag 27 juli om 16.00 uur aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De eigen Ben Kwijt Arena is de locatie voor de eerste training. Trainer/coach Peter Portengen laat er geen gras over groeien want de tweede training staat dezelfde dag om 20.00 uur in de avond op het programma. De eerste oefenwedstrijd staat is op zaterdag 1 augustus wanneer het Duitse OHV Aurich in Emmen te gast is. De wedstrijd in de Ben Kwijt Arena begint om 18.30 uur en de toegang is gratis.

Voorbereiding Dames Huyser E&O
De dames van Huyser E&O starten vrijdag 31 juli om17.00 uur in de Ben Kwijt Arena met de voorbereiding. De eerste oefenwedstrijd is op zaterdag 8 augustus in eigen huis tegen het Werder Bremen.

Loting Europacup
Vandaag (21 juli) is er in het Oostenrijkse Wenen de loting geweest voor de diverse Europacups. De handballers van Pals groep E & O zijn in de tweede ronde van de Challenge Cup ingedeeld in een poule met het Noorse HK Drammen, het Kroatische RK Siscia en het Ierse Dublin International. De eerste ronde wordt afgewerkt in een toernooivorm op 10, 11 en 12 oktober.

Waar dat gebeurt, is nog de vraag. Feit is wel dat Pals groep E&O op basis van de loting het eerste recht heeft om als gastheer op te treden. De nummers 1 en 2 van de halve competitie gaan door naar de tweede ronde. De winnaar van de groep speelt dan uit tegen het al geplaatste Stord Handball uit Noorwegen, de nummer twee moet naar Oekraïne om daar te spelen tegen HC Motor-ZNTU-ZAS.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda