COVS HZO Drenthe en de Hockeyvereniging Emmen verlengen samenwerking

EMMEN - Emmen- COVS voorzitter Edgar Voortman en MHCE voorzitter Harm Jan van Duyn, hebben donderdag 25 september j.l. een contract voor 3 jaar getekend voor het gebruik van de trainingsfaciliteiten. Ook zal worden gekeken hoe verder kan worden samengewerkt in de toekomst en hoe de frequentie van trainingen kan worden verhoogd.

De scheidsrechtersvereniging HZO Drenthe heeft het afgelopen seizoen zijn trainingen naar alle tevreden afgewerkt op het kunstgrasveld van de hockeyverening Emmen. Beide verenigingen zijn positief over de samenwerking en willen dit graag voortzetten.

Dit houdt in dat de scheidsrechters elke dinsdagavond kunnen trainen vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur op het kunstgrasveld en gebruik kunnen maken van de kleedruimtes van de hockeyvereniging. Door de betere faciliteiten komen nu wekelijks gemiddeld komen 15 à 20 scheidsrechters op de training.

Introductie.
Clubscheidsrechters worden uitgedaagd om een jaar proeflid te worden. Er is een introductietarief voor clubscheidsrechters van € 25, -. Hiervoor mag men deelnemen aan alle activiteiten en bovendien krijgt men een jaar lang het vakblad “De scheidsrechter” thuis in de bus. Het aanmeldingsformulier kunt u vinden op de website: www.covshzodrenthe.nl .Ook kunt u contact opnemen met de voorzitter Edgar Voortman. Hij is te bereiken op ejvoortman@home.nl


Links Edgar Voortman Covs HZO Drenthe en rechts Harm Jan van Duyn van de Hockyvereniging Emmen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda