Heren Hockeyclub Emmen wint van Coevorden

COEVORDEN - Op zondag 6 april heeft heren 1 een moeilijke overwinning behaald in Coevorden, Met invallers Camiel Greiving en Lobke Veldhuis, die eerst als supporter zou meegaan maar als nog gevraagd werd om te spelen. De opstelling stond als volgt; doel Alwin Mennink. in de verdediging Sam Heslinga, Jochem Prins, Rick Kreeft, Pieter Cleveringa en Dennis Slomp, het middenvel bestond uit Martijn Derks, Paul Warburg, Gils Lennart, en als spitsen duo Jorrit Aafjes en Ramon van Sas.

Binnen 5 minuten stonden we op niet op 1 - 0 achter maar op 2 - 0. Omdat de passing bij ons niet goed liep, counterde Coevorden over onze verdediging heen. De daarop volgende 10 minuten maakten we gelijk, door Lobke dit seizoen weer een keer te laten invallen op de positie van Paul Warburg waren we direct sterker, Paul verkaste naar links. Daardoor maakten de heren van Emmen ook een fantastische 3-2.

Daarna maakten we het ons moeilijk door wat minder geconcentreerd te gaan spelen en stonden we met 3-3. De 2e helft ging stukken beter, met een paar hele goede aanvallen soms nog wat ongelukkig in de passing. Haalden we het eind van de wedstrijd met 5-4 een terechte overwinning. Met vlagen minder goed spel en vlagen van goed spel. Gelukkig konden we met 3 punten naar huis.

Volgende week Eemsmond thuis om 14.30 de nummer 2 van de ranglijst, wat betekent voor de heren van Emmen dat er weer een zware pot hockey wacht.  Coevorden – MHC Emmen  4 – 5.