Judo

Judo open Drentse weer groot succes

EMMEN - Zaterdag werd in sporthal Angelslo voor de tiende keer de Open Drentse judo kampioenschappen gehouden. Dit werd een groot succes voor de organisatie van judovereniging Vos.
Reageer!

19 Medailles voor Judo Instituut Noord / Zempo in Hardenberg

HARDENBERG - 19 Medailles voor Judo Instituut Noord / Zempo in Hardenberg Zaterdag 3 oktober, op het jaarlijkse judo Judo Toernooi BSV Anbergen in Hardenberg werd goed gepresteerd door de judoka’s van Judo Instituut Noord / Zempo.
Reageer!

Open Drents Judo Kampioenschap.

EMMEN - Op zaterdag 10 oktober aanstaande. organiseert judovereniging Vos voor de 10e keer het Open Drents Judo Kampioenschap. De plaats van handeling is sporthal Angelslo in Emmen De aanvang van het toernooi is 9.00 uur en het eindigt om 17.30 uur. Het aantal deelnemers begraagt: 670.Er komen verenigingen uit:BelgiÃ
Reageer!

Open Uki-Waza judotoernooi in Zandpol

ZANDPOL – Aanstaande zaterdag 3 oktober zal er in dorpshuis het Trefpunt te Zandpol een groot judotoernooi worden gehouden. Aan dit toernooi dat al weer voor de zesde keer zal worden gehouden, zullen judoka's van zowel JBN als IBF tegen elkaar strijden om de hoogst haalbare trede op het podium. Ruim 100 judoka’s worden op dit evenement verwacht en Iedere judoka krijgt een beker of een herinneringsmedaille mee. De aanvang is 10.00 uur.
Reageer!

Natasja Meijer behoudt wereldtitel judo in Amsterdam.

AMSTERDAM - Natasja Meijer prolongeerde vrijdag in Amsterdam haar wereldtitel veteranen met groot succes. De titel die zij vorig jaar behaalde in Malaga moest worden verdedigt in de klasse tot 70 kilo.
Reageer!

G-groep judovereniging Kodokan wint Lies van Urk prijs

EMMEN -Vanmiddag is in het bruggebouw voor de vijftiende keer de Lies van Urk stimuleringsprijs Emancipatie uitgereikt. De drie finalisten waren deze keer de Stichting Studerende Moeders, Bewegingsgroep Unido Emmer-Compascuum en Kookpan, de judo voor gehandicapten in Schoonebeek. Alle finalisten presenteren hun initiatief, waarna de jury een winnaar koos en dat werd de laatste, de judovereniging in Schoonebeek. Marga van der Wal mocht een geldbedrag van € 1.250,- in ontvangst nemen en mag voor aan jaar deLies van Urk wisselbokaal in bezit houden.
Reageer!

Judo jeugd presteert goed in Oostwold.

OOSTWOLD - Een kleine groep jeugd van Vos nam deel aan het Blauwe Stad Tournooi. Deze werd gehouden in Oostwold. De resultaten waren weer uitstekend. Yrsa Wessel veroverde de 1e plaats bij de jongste meisjes. Dunja Faber mocht hier de fraaie 2e prijs in ontvangst nemen. Zen Groote kwam bij de jongste jongens tot een 2e plek.
Reageer!

Huldiging Nederlands kampioen Jurrien Kugel

EMMEN - Maandag 13 april is Jurrien Kugel door wethouder Bouke Arends gehuldigd voor zijn judoprestaties. Jurrien werd nl. zaterdag 7 maart Nederlandse judo kampioen in de leeftijdsklasse tot 15 jaar.
Reageer!

Judoka's Vos presteren goed in Assen

ASSEN - De judoka’s van vereniging Vos presteerden bovengemiddeld goed tijdens het Bartje Judo Toernooi in Assen. Tussen de vijftig deelnemende verenigingen met in totaal ruim 500 deelnemers was er naast de individuele belangen ook de clubstrijd om het fraaie Bartje Bokaal. Deze is jaren geleden beschikbaar gesteld voor de best presterende vereniging tijdens dit toernooi.
Reageer!

Dave van Lier goed in Almelo.

ALMELO - Tijdens het internationale Urenco judo toernooi in Almelo kwam Dave van Lier bij de senioren tot 81 kg. tot een knappe 2e plaats. Alleen tegen de sterk judoënde Forian Dieck van JG Ladbergen uit Duitsland, die uiteindelijk 1e werd , kon hij niet winnen in de finale.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda