Judo

Jan Jorrit Lubben succesvol op Open Groningse Teamkampioenschappen

EMMEN/GRONINGEN - Zaterdag is het team van Judo Groningen derde geworden op de Open Groningse Teamkampioenschappen. Een vaste waarde in dit team was Jan Jorrit Lubben uit Emmen, die in Groningen zijn judotrainingen volgt. Dit jaar vond de vierde editie van het Open Groningse teamkampioenschap plaats. In totaal waren er 61 aanmeldingen uit het gehele land. Aan het einde van de dag bleek in de leeftijdscategorie tot 20 jaar Budokan Rotterdam de sterkste. Judoteam Bijsterbosch werd tweed en Jan Jorrit Lubben moest mijn zijn team Judo Groningen genoegen nemen met de derde plaats.
Reageer!

Beginners Vos presteren uitstekend.

MUNTENDAM - De beginnersgroep van judovereniging Vos nam deel aan het judo-toernooi te Muntendam.Het resultaat van deze groep was uitstekend te noemen. Van de 14 deelnemers kwamen er 12 op het erepodium. Door dit resultaat mocht de groep een fraaie bokaal in ontvangst nemen van de toernooiorganisatie.
Reageer!

Zusjes Lubben noordelijk kampioen judo mix teams

KLAZIENAVEEN- Zaterdag 16 mei vormde sporthal ?de Zon? te Klazienaveen het strijdtoneel voor de noordelijke kampioenschappen judo mix teams. In de seniorenklasse kwamen de Emmense judoka?s Roelinke en Janien Lubben uit voor Judo Groningen uit Groningen. Roelinke en Janien wisten door overwinningen op de teams Dijkmansport uit Groningen, Judo A7 uit Friesland en de organiserende vereniging Judovereniging Vos uit Klazienaveen de titel te pakken. Door deze overwinningen mogen ze zichzelf een jaar lang noordelijk kampioen judo mix teams noemen.
Reageer!

Zusjes Lubben noordelijk kampioen judo mix teams.

EMMEN- Zaterdag 16 mei vormde sporthal ?de Zon? te Klazienaveen het strijdtoneel voor de noordelijke kampioenschappen judo mix teams. In de seniorenklasse kwamen de Emmense judoka?s Roelinke en Janien Lubben uit voor Judo Groningen uit Groningen. Roelinke en Janien wisten door overwinningen op de teams Dijkmansport uit Groningen, Judo A7 uit Friesland en de organiserende vereniging Judovereniging Vos uit Klazienaveen de titel te pakken. Door deze overwinningen mogen ze zichzelf een jaar lang noordelijk kampioen judo mix teams noemen.
Reageer!

Judoteams strijden in Klazienaveen om titels

EMMEN - Zaterdag 16 mei a.s. worden in sporthal "de Zon"te Klazienaveen de noordelijke kampioenschappen judo mix teams gehouden. De organiserende vereniging is Judovereniging Vos. In totaal komen er 25 teams uit het noordelijk district op de mat om te strijden om de noordelijke titel. In de seniorenklasse is judovereniging Vos van de partij met een team. De seniorenteams bestaan uit 9 judoka,s waarvan er 3 dames zijn. In deze seniorenklasse zijn er 6 teams met deelname uit Groningen, Friesland en het team van Vos uit Drenthe. De aanvang van de wedstrijden is om 10.00 uur en de prijs-uitreiking wordt om 17.00 uur verwacht. De toegangsprijs is ? 2,50 voor volwassenen.
Reageer!

Zusjes Lubben succesvol in Friesland.

STIENS - Zaterdag 25 april was het sportcomplex ?t Gryn in Stiens het toneel van de tweede editie "De Friese Masters". Tijdens dit toernooi wist Janien Lubben van Judo Groningen een eerste plaats te behalen in de klasse tot 63kg. Roelinke Lubben, die uitkwam in de klasse boven de 63kg, behaalde een tweede plaats. Het toernooi kende een sterk deelnamersveld uit vele delen van Nederland. Zo waren er behalve clubs uit Noord-Nederland, ook clubs uit Noord-Holland, Zuid-Holland, Overijssel, Gelderland, en Utrecht een aantal clubs uit Duitsland gaven het toernooi een internationaal karakter.
Reageer!

Friese Masters succes voor judoka,s Vos.

STIENS - Nick Grooten was goed in vorm in de klasse tot 20 jaar tijdens het Friese Masters judotoernooi te Stiens. Zijn eerste wedstrijd verloor hij, maar omdat zijn tegenstander vervolgens nog twee verloor en Grooten alles won kon hij met de gouden plak teruggaan naar Klazienaveen.
Reageer!

Judoka's Vos presteren goed in Almelo

ALMELO - Door de judoka,s van Vos werd er geen eerste plaats behaald tijdens het sterk bezet internationaal JPT toernooi te Almelo. Van de zeven deelnemers kwamen er toch 5 op het erepodium. Opzich toch een knappe prestatie gezien het hoge niveau. Bij de senioren tot 81 kg. moest Rick Nieters diep gaan om op het podium te komen met een gedeelde 3e plaats. Maar liefst 28 deelnemers kwamen uit in deze klasse met een sterke Engelse delegatie. Nick Grooten werd knap 2e bij de heren tot 20 jaar in de klasse tot 81 kg. Bij de dames senioren werd Nadieh Grooten 3e. Denise van Wieren werd in de klasse dames tot 17 jaar 2e en Vera Oosterhuis kwam tot een 4e plaats.
Reageer!

Lubben kampioen op internationaal judotoernooi.

ALMELO/EMMEN - In Almelo vond zaterdag 18 april het 20e internationale JPT toernooi plaats, op dit toernooi werd Janien Lubben in de categorie tot 63kg kampioen. Aan dit toernooi deden in totaal 600 judoka?s uit Belgi?, Duitsland, Engeland, Oostenrijk en Nederland mee.
Reageer!

Lubben kampioen op internationaal judotoernooi.

Lubben kampioen op internationaal judotoernooi. Almelo/Emmen. In Almelo vond zaterdag 18 april het 20e internationale JPT toernooi plaats, op dit toernooi werd Janien Lubben in de categorie tot 63kg kampioen. Aan dit toernooi deden in totaal 600 judoka?s uit Belgi?, Duitsland, Engeland, Oostenrijk en Nederland mee.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda