Judo

Jan Jorrit Lubben succesvol op Open Groningse Teamkampioenschappen

EMMEN/GRONINGEN - Zaterdag is het team van Judo Groningen derde geworden op de Open Groningse Teamkampioenschappen. Een vaste waarde in dit team was Jan Jorrit Lubben uit Emmen, die in Groningen zijn judotrainingen volgt. Dit jaar vond de vierde editie van het Open Groningse teamkampioenschap plaats. In totaal waren er 61 aanmeldingen uit het gehele land. Aan het einde van de dag bleek in de leeftijdscategorie tot 20 jaar Budokan Rotterdam de sterkste. Judoteam Bijsterbosch werd tweed en Jan Jorrit Lubben moest mijn zijn team Judo Groningen genoegen nemen met de derde plaats.

Beginners Vos presteren uitstekend.

MUNTENDAM - De beginnersgroep van judovereniging Vos nam deel aan het judo-toernooi te Muntendam.Het resultaat van deze groep was uitstekend te noemen. Van de 14 deelnemers kwamen er 12 op het erepodium. Door dit resultaat mocht de groep een fraaie bokaal in ontvangst nemen van de toernooiorganisatie.

Zusjes Lubben noordelijk kampioen judo mix teams

KLAZIENAVEEN- Zaterdag 16 mei vormde sporthal ?de Zon? te Klazienaveen het strijdtoneel voor de noordelijke kampioenschappen judo mix teams. In de seniorenklasse kwamen de Emmense judoka?s Roelinke en Janien Lubben uit voor Judo Groningen uit Groningen. Roelinke en Janien wisten door overwinningen op de teams Dijkmansport uit Groningen, Judo A7 uit Friesland en de organiserende vereniging Judovereniging Vos uit Klazienaveen de titel te pakken. Door deze overwinningen mogen ze zichzelf een jaar lang noordelijk kampioen judo mix teams noemen.

Zusjes Lubben noordelijk kampioen judo mix teams.

EMMEN- Zaterdag 16 mei vormde sporthal ?de Zon? te Klazienaveen het strijdtoneel voor de noordelijke kampioenschappen judo mix teams. In de seniorenklasse kwamen de Emmense judoka?s Roelinke en Janien Lubben uit voor Judo Groningen uit Groningen. Roelinke en Janien wisten door overwinningen op de teams Dijkmansport uit Groningen, Judo A7 uit Friesland en de organiserende vereniging Judovereniging Vos uit Klazienaveen de titel te pakken. Door deze overwinningen mogen ze zichzelf een jaar lang noordelijk kampioen judo mix teams noemen.