Judo

LOIS KLEIN BLIJFT WINNEN.

STIENS - In Stiens werden de Friese Masters gehouden. Een sterk bezet judo toernooi met deelname van veel clubs uit Nederland en een aantal buitenlandse verenigingen. Judo vereniging Vos kwam met een kleine groep van vier judoka,s naar Stiens.
Reageer!

1e C.P. de Maa Judotoernooivan Kodokan geslaagd

SCHOONEBEEK - Judovereniging Kodokan Schoonebeek kan met een tevreden gevoel terugkijken op het 1e C.P. de Maa judotoernooi in sporthal De Kampen. Het was een toernooi waar elke judoka, beginner/gevorderd, regulier of G-judoka vanaf 6 jaar met veel plezier aan deze sport deelnam.
Reageer!

Judoka,s presteren goed in Assen.

De deelnemende judoka,s van vereniging Vos hebben in Assen tijdens het Bartje judotoernooi goed gepresteerd. In de jeugdklasse was Tom Akker bijzonder goed bezig en won al zijn wedstrijden met ippon. Hiermee behaalde hij dan ook de 1e plaats.
Reageer!

28 Medailles voor Judo Instituut Noord op Lentetoernooi in Beilen.

BEILEN - Afgelopen zaterdag 19 maart werd het jaarlijkse lente toernooi georganiseerd door judovereniging Tachi uit Beilen. Tijdens dit toernooi, waar 550 judoka´s streden om het eremetaal werden er maar liefst 28 prijzen mee naar huis genomen.
Reageer!

1e C.P. de Maa Judotoernooi

SCHOONEBEEK - Judovereniging Kodokan Schoonebeek hoopt u op zondag 17 april te mogen verwelkomen op hun eerste toernooi. Een toernooi waar elke judoka, beginner/gevorderd, regulier of G-judoka plezier in de sport zal vinden.
Reageer!

Judoka´s Judo Instituut Noord plaatsen zich voor NK judo tot 18 jaar.

TWEEDE EXLOERMOND - Afgelopen zaterdag 5 maart werd het jaarlijkse judotoernooi in 2e Exloërmond georganiseerd. Aan dit toernooi deden ca. 300 judoka’s mee die streden om het eremetaal. Na de middag werden De districtskampioenschappen tot 18 jaar gehouden.
Reageer!

Startende wedstrijdjeugd direct in de prijzen.

NORG - In Norg werd door de JBN een toernooi georganiseerd voor jeugd judoka,s die voor het eerst wedstrijden gaan maken. Judovereniging Vos kwam met zeven judoka’s naar Norg en zes daarvan gingen met een prijs naar huis.
Reageer!

Vera Oosterhuis neemt afscheid

KLAZIENAVEEN - Vera Oosterhuis (-63 kg) was na twee operaties en revalidatie van anderhalf jaar weer aan het terugkomen op haar niveau. Vlak voor de districtskampioenschappen speelde haar blessure wederom op.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda