Open Drentse Judo Kampioenschappen in Emmen

Judovereniging Vos organiseert voor de 4e achtereenvolgende keer de Open Drentse Judo Kampioenschappen. (ODJK). Deze worden gehouden op zaterdag 17 oktober aaanstaande in Sporthal Angelslo te Emmen. De aanvang is om 9.00 uur. De laatste wedstrijden zijn om 17.00 uur. Verwacht aantal deelnemers is 600. Deze komen uit Duitsland, Zweden, Belgi?, Frankrijk, Noorwegen, Denemarken en natuurlijk Nederland. In totaal doen er 62 verenigingen c.q. sportscholen mee. Noorwegen komt met de nationale selectie. Evenals in 2008 komen er weer nationale topjudoka, s op de wedstrijdmat. Ook uit onze eigen regio en de provincie Drenthe verwachten wij weer een grote deelname.

Onder meer noordelijk kampioen Rick Nieters, Janien Lubben, Nadieh Grooten en Niels Breider zijn zekere deelnemers. Zij behoren bij de top drie van Nederland. Op 8 wedstrijdmatten zal worden gestreden om de titel van
Open Drents Kampioen. Dertig scheidsrechters en meer dan 60 vrijwilligers gaan hun uiterste best doen om alles perfect te regelen. De entree is € 2,50 en jeugd tot 12 jaar heeft gratis toegang.

Programma: 
09.00 uur – opening en start wedstrijden jeugd tot 12 jaar
11.00 uur – dames junioren en senioren
13.00 uur – heren junioren
15.00 uur -  heren senioren
17.30 uur – einde

Rick Nieters weer op het hoogste podium???

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda