Toyota-Lunenborg schoolkorfbaltoernooi 2018

EMMEN - Van maandag 14 tot en met donderdag 17 mei wordt het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gehouden op het sportterrein Het Zwanenveld in de Rietlanden bij de korfbalvereniging EKC 2000. Dit jaar wordt het toernooi voor de 65-ste keer gehouden.


Op maandag 14 mei spelen de groepen 3/4 hun toernooi. Op dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei vinden de voorrondes plaats van de groepen 5/6. Op donderdag 17 mei wordt de finaleronde van de groepen 5/6 gespeeld. Ook de groepen 7/8 spelen dan hun toernooi. De finale van deze groepen is dezelfde avond.

Ook dit jaar is er grote belangstelling van de scholen in Emmen en omgeving. Er zijn 18 deelnemende scholen met in totaal 100 teams. Wij verwachten ongeveer 700 kinderen die meedoen aan het toernooi. De nummers 1 en 2 van de groepen 5/6 en 7/8 zullen de gemeente Emmen vertegenwoordigen tijdens de Noordelijke Schoolkorfbalkampioenschappen op zaterdag 9 juni in Assen.

De organisatie van het toernooi is niet mogelijk zonder de inzet van alle leden (en ouders) van EKC 2000 en onze trouwe sponsor: Toyota Lunenborg.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda