33ste Concours Hippique Coevorden

COEVORDEN - Het jaarlijkse terugkerende Concours Hippique in het van Heutzspark te Coevorden is hét visitekaartje van onze vereniging. PSV de Kasteelruiters zijn dan ook trots om dit concours in 2016 voor de 33ste keer te mogen organiseren. “Ik dank alle sponsoren, vrijwilligers, leden en de Gemeente Coevorden voor de medewerking die verleend wordt om het concours tot een succes te maken. Samen proberen we de paardensport in de regio te promoten en bevorderen.”; aldus Voorzitter Gert-Jan van der Meij.

Dankzij de sponsoren en vrijwilligers is het mogelijk om dit fantastische evenement te organiseren. Neem eens een kijkje op onze website www.ch-coevorden.nl. Deze website geeft u alle informatie over ons evenement. Inschrijven is nog mogelijk tot 1 mei aanstaande! Dit kan middels een mail naar: wedstrijd@kasteelruiterscoevorden.nl. Schrijf je snel in, dit evenement met kans op vele extra prijzen, mag je niet missen!


Het programma is als volgt:
Vrijdag 6 mei 2016: Dit is een dag voor dressuurliefhebbers. Alle klasses, BB t/m ZZL dressuur, voor zowel paarden als ponyruiters komen aan de orde. Aan het eind van de middag sluiten we deze dag af met de Kür op Muziek voor paarden en pony’s.

Zaterdag 7 mei 2016, zal in het teken staan van de Bixie (allerkleinsten) dressuur en springen, springen voor paarden klasses BB t/m L, ponyvoetbal tussen Nederlandse en Duitse ruitertjes en als afsluiter hebben we het spektakel van het Equipe springen voor verenigingen op het programma staan. Tijdens het Equipe springen komt een selecte groep ruiters aan de start van verenigingen uit de buurt. Zij rijden een estafette-race waarbij er hindernissen op paard en pony hoogte staan, het beste team wint €200 voor de clubkas! Voor het publiek natuurlijk enorm spannend om mee te kijken hoe deze ruiters met elkaar de strijd aangaan!

Zondag 8 mei 2016 organiseren we het springen voor de pony’s alle klasses B t/m ZZ, Paarden M t/m ZZ(Let op! Flexibel springen is mogelijk!), hebben we een nieuwe rubriek, namelijk de oefenwedstrijd Working Equitation en kunnen niet-startkaarthouders meedoen aan de impulswedstrijd dressuur voor paarden en pony’s. Extra dit jaar is het Equipe dressuur, teams van 3 combinaties rijden een dressuurproef en proberen zoveel mogelijk punten te halen voor hun vereniging. Het winnende team wint €150 voor de clubkas!



Het hele weekend zal het strodorp bezocht zijn door verschillende ruitersport gerelateerde kramen, zo hebben we een ruitersportzaak, een bit- en saddle fit service, een stand met handgemaakte plastrons, trailers etc. Op zaterdag organiseren we tevens een 2de hands ruiterspullen markt waar je kunt plaatsnemen met een grond plaats of te huren marktkraam. Iedere dag organiseren we een Fancy Fair Verloting waarbij leuke sponsorprijzen te winnen zijn. Op zaterdag kunnen kinderen zich gratis laten schminken en natuurlijk is de welkbekende ijskraam aanwezig waar men heerlijk softijs kan kopen. In de gezellige horecatent kunt u genieten van een drankje en onder andere een smakelijk broodje beenham of saté.

Voor jong en oud het hele weekend lang, voldoende te zien en te beleven. Wees allen dan ook van harte welkom op de 33ste editie van CH Coevorden. Voor meer informatie: wedstrijd@kasteelruiterscoevorden.nl of neem een kijkje op onze website www.ch-coevorden.nl

Voor informatie en vragen kunt u contact opnemen met Viola Nijland 0652464122

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda