Adelinde Cornelissen naar Beilen

BEIELN - Ze keert even terug naar haar vertrouwde manege. Dressuuramazone Adelinde Cornelissen komt op vrijdagavond 29 december naar de manege van de Stroomruiters in Beilen, de accommodatie waar Cornelissen haar succescarrière begon. Ter gelegenheid van de dertigste editie van Indoor Hartje Drenthe zal de amazone een clinic verzorgen en tevens een eigen optreden in de piste brengen.


Adelinde Cornelissen neemt daarvoor haar paard Zephyr mee naar Beilen. Dit dertien jarige paard (Jazz x Farmer) is door de familie Cornelissen zelf gefokt en heeft met Adelinde in de afgelopen jaren tal van successen behaald.
De organiserende paardensport vereniging Stroomruiters heeft voor vrijdagavond 29 december een echt dressuurgala op poten gezet, waarbij naast Adelinde Cornelissen nog veel meer op het programma staat.

Er wordt door bekende noordelijke ruiters een kur op muziek verreden en daarin komen onder meer Laura Zwart (Oosterwolde), Aniek Schraa (Anerveen), Frans van den Heuvel (Schoonloo) en Trea Dolsma (Dwingeloo) uit.
Ook is er een optreden van het viertal van Research Drive. Dit viertal heeft een hoog niveau, want het is niet alleen Drents kampioen, maar ook Nederlands kampioen klasse Z.

Het Dressuur Gala van de Stroomruiters kent twee clinics, één voor drie deelnemers met een pony en één voor drie deelnemers met een paard.

De organisatie verwacht veel belangstelling voor dit gala, dat vrijdagavond 29 december om 19.30 uur begint. Toegangskaarten zijn voor vijf euro aan de kassa van de manage van de Stroomruiters verkrijgbaar.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda