Stroomruiters gereed voor komst Adelinde Cornelissen

BEILEN - De paardensport vereniging de Stroomruiters in Beilen is gereed om haar clubicoon Adelinde Cornelissen te ontvangen. De populaire dressuuramazone, die haar talenten bij de Stroomruiters heeft ontwikkeld, maakt vrijdagavond 29 december haar opwachting in de vernieuwde manege in Beilen, tijdens het Stroomruiters Dressuur Gala. Er zijn vrijdagavond nog kaarten aan de kassa van de manege in Beilen verkrijgbaar, voor slechts 5,- euro.


Met haar paard Zephyr (Jazz x Farmer) zal Cornelissen vrijdagavond onder meer een clinic verzorgen in Beilen en daarmee keert ze terug naar de plek waar haar carrière begon. Bij de Stroomruiters zette Cornelissen namelijk de eerste stappen op de weg naar haar grote successen met het door haarzelf opgeleide toppaard Parzival.

Bij de dertigste editie van het concours hippique Indoor Hartje Drenthe, dat vandaag donderdag 28 december is begonnen, is dit Dressuur Gala één van de hoogtepunten. Zeker nu een wereldtopper als Adelinde Cornelissen haar opwachting maakt. Naast de succesvolle amazone kent het avondvullend Dressuur Gala vrijdagavond nog enkele andere mooie programma-onderdelen.

Door bekende noordelijke ruiters wordt een kur op muziek verreden en daarin komen onder meer Laura Zwart (Oosterwolde), Aniek Schraa (Anerveen), Frans van den Heuvel (Schoonloo) en Trea Dolsma (Dwingeloo) in de ring. Ook is er een optreden van het viertal van Research Drive. Dit viertal heeft een hoog niveau, want het is niet alleen Drents kampioen, maar ook Nederlands kampioen klasse Z.

De organisatie verwacht veel belangstelling voor dit gala, dat vrijdagavond 29 december om 19.30 uur begint. Toegangskaarten zijn voor 5,- euro aan de kassa van de manege van de Stroomruiters verkrijgbaar.
(foto Richard Wagenaar)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda