Concours Hippique in het van Heutszpark te Coevorden

COEVORDEN - Landelijke Rijvereniging en Ponyclub de Kasteelruiters organiseert in het weekend na Hemelvaart op 22,23 en 24 mei voor de 27e keer het Concours Hippique in het fraaie Van Heutszpark in Coevorden. Verwacht wordt dat 230 dressuurcombinaties en 500 springcombinaties aan de start komen. De hele vrijdag staat in het teken van de dressuur. Zowel paarden- als ponycombinaties zullen vanaf de klassen B t/m Z2 strijden om de hoogste punten.

De zaterdag en zondag staan in het teken van het s[ringen. Zaterdag worden de klassen B en L paarden verreden. De zondag is voor de ponycombinaties en voor de M,Z en ZZ paarden. Tevens wordt op zondag een Kür op muziek verreden voor de Z1 en Z2 dressuur paarden. Voor de paarden in de klassen M, Z en ZZ is deze wedstrijd een kwalificatie voor een plaats om de finale van de Drenthe Cup welke in oktober verreden wordt tijdens het NIC in Zuidlaren.

De klasse M springen paarden doet mee voor het Rabotalentenplan. En de cobinaties uit deze klasse kunnen deelnemen aan een extra rubriek. Dit is een rijstijl competitie om de Boerenbond/Welkoop Cup. Naast de hippische disciplines is er op het terrein een gezellig “strodorp” met verschillende stands en voor de kinderen is er een springkussen.

Wij begroeten u en uw familie graag van 22 tot en met 24 mei op het Concours Hippique in het van Heutszpark te Coevorden. De entree voor dit evenement is gratis.  Voor inlichtingen bellen met: Thea Mandemaker 0645126033.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda