Geslaagd Paardensportevenement Carmelcollege

EMMEN ? Voor het tweede achtereenvolgende jaar hield het Carmelcollege een geslaagd paardensportevenement. In het Hippisch Centrum Emmen kregen 23 dressuur- en springcombinaties eerst een clinic van Loes Corsel en Mareille Schr?der om vervolgens de aanwijzingen en verbeteringen ?s middags tijdens de proeven toe te passen. Met Herma Hof en voormalig Carmelleerling Jorrit van Geel had de school twee deskundige juryleden bereid gevonden de dressuur- en springproeven te beoordelen. Deze aanbevelingen en beoordelingen vonden alle deelnemers terug in een rapport die ze na afloop uitgereikt kregen.

Meer dan tevreden
Gymdocent en organisator Remco Westerveld van het Carmelcollege was meer dan tevreden over het evenement. “We moesten vanwege de te slechte weersomstandigheden voor het ochtendprogramma met de clinics uitwijken naar binnen, maar door de prima accommodatie vormde dat geen probleem.

De ervaren parcoursbouwer Jan Wouters had een mooi parcours opgebouwd die door de springruiters twee keer werd afgelegd. Al met al was het een zeer geslaagde dag en deze activiteit krijgt volgend schooljaar zeker weer een vervolg.”   


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda