Groot CH Eext verreden onder ideale weersomstandigheden!

EEXT - Het Pinksterconcours in Eext begon direct in de ochtend met de meest ideale weersomstandigheden. Er viel geen spatje regen die de strijdlust zou kunnen blussen! En strijd is er geleverd! Op zondag 23 mei won Jacqueline Wind met haar paard Ubaldi de eerste proef in de ZZ licht. In de tweede ring ging Esther Coenraad met de eerste prijs naar huis met haar paard Symphonie.

Op Pinkstermaandag was er een spannende finale om de Grote Prijs van Eext. De beste ruiters van de Z en ZZ streden om het hardst voor de € 500,00 die aangeboden werd door de supers de Boer uit Annen, Vlagtwedde en Westerbork.Thomas Ogi van Stal Zoer won met het paard Wendela net voor Jur Vrieling en Hester Klompmaker. De Kür werd gewonnen door Truusje Smeding.

Ria Rozema: “De organisatie kan terugkijken op een geslaagd concours. De weersomstandigheden waren in de aanloop naar het concours ideaal. Het veld was daarom in bijzonder goede conditie. Op zaterdagmorgen kwam het springen wat moeizaam op gang, maar op de maandag liep alles als vlot en zonder mankementen. De tuigpaarden rubrieken waren goed bezet en ook de jeugdcompetitie was een leuke aanvulling op het programma. Voor meer uitslagen kunt u kijken op www.cheext.nl

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda