Kaarten nog tot zondagmiddag verkrijgbaar voor NIC Assen

ASSEN - Belangstellenden die voordeling naar het optreden van Anky van Grunsven op het Dagblad van het Noorden Dressuur Gala willen, kunnen nog tot en met zondagmiddag kun kaarten kopen via de website van NIC Assen. Verwacht wordt dat de TT hall in Assen zondagavond druk bezocht zal worden in verband met de komst van drievoudig Olympische Kampioen Anky van Grunsven. De topamazone geeft die avond een clinic, samen met haar leerling Danielle Heijkoop, die deze zomer tijdens het NK Dressuur de tweede plaats behaalde bij de senioren en daarmee haar plaats in de EK Equipe verdiende.


Het optreden van Anky van Grunsven (zie foto) in Assen is uniek, want nog niet eerder was ze actief op het NIC Assen in de TT Hall. Kaarten kunnen besteld worden via de website www.nichassen.nl <http://www.nichassen.nl.

Tijdens het Dagblad van het Noorden Dressuur Gala is er ook te genieten van dressuurwedstrijden met toppers als Christa Larmoyeur uit Winschoten, Patrick van der Meer, Annemiek Vincourt  uit Veeningen en Margo Timmermans uit Venhorst Shows, Lichte Tour en de Grand Prix Kür op muziek zijn onderdelen die de bezoekers te wachten staan. Een boeiende avond die de paardensportliefhebber niet mag missen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda