Bedrijven Contactdagen Emmen “Succes is delen en gunnen”

EMMEN - De Bedrijvencontactdagen Emmen 2013 waren een succes dankzij uw deelname en bezoek. Woensdag 4 en donderdag 5 juni 2014 is het Hampshire hotel in Emmen wederom het podium waar ondernemers elkaar ontmoeten. NOW! Events, gevestigd te Klazienaveen organiseert deze beurs samen met een aantal partners onder de naam Bedrijven Contactdagen Emmen

De positieve berichten naar aanleiding van de beurs bevestigen dat het terugbrengen van de Bedrijven Contactdagen naar Emmen een goede keuze is geweest. De open opzet van de beurs, het hoge gehalte aan zakelijke bezoekers, het enthousiasme van de standhouders, het zaken doen op de beurs en het percentage aanmeldingen voor 2014 zijn een prachtige basis voor een tweede editie. De beurs richt zich voornamelijk op ondernemers uit de gemeente Emmen (met 7000 bedrijven), maar ook uit Coevorden, Borger-Odoorn en Hoogeveen. Tevens hopen we dit jaar op deelname van Duitse bedrijven uit naburige Emsland om zo ook de internationale zakenrelaties te versterken. Dit alles met als hoofdthema “Succes is delen en gunnen”. U kunt plaatsnemen bij verschillende seminars en workshops en er zullen weer diverse pleinen worden ingericht, bijvoorbeeld een sportplein, een onderwijs/stageplein en een ondernemerscafé.

Ondernemers kunnen zich voor meer informatie melden bij Om te noteren in uw agenda: De beurstijden op woensdag 4 en donderdag 5 juni 2014 zijn van 14:00 tot 22:00 uur. De positieve berichten naar aanleiding van de beurs bevestigen dat het terugbrengen van de Bedrijven Contactdagen naar Emmen een goede keuze is geweest. De open opzet van de beurs, het hoge gehalte aan zakelijke bezoekers, het enthousiasme van de standhouders, het zaken doen op de beurs en het percentage aanmeldingen voor 2014 zijn een prachtige basis voor een tweede editie. De beurs richt zich voornamelijk op ondernemers uit de gemeente Emmen (met 7000 bedrijven), maar ook uit Coevorden, Borger-Odoorn en Hoogeveen.

Tevens hopen we dit jaar op deelname van Duitse bedrijven uit naburige Emsland om zo ook de internationale zakenrelaties te versterken. Dit alles met als hoofdthema “Succes is delen en gunnen”. U kunt plaatsnemen bij verschillende seminars en workshops en er zullen weer diverse pleinen worden ingericht, bijvoorbeeld een sportplein, een onderwijs/stageplein en een ondernemerscafe;. Ondernemers kunnen zich voor meer informatie melden bij. Om te noteren in uw agenda: De beurstijden op woensdag 4 en donderdag 5 juni 2014 zijn van 14:00 tot 22:00 uur.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda