Noordelijke Menkampioenschappen in Exloo succesvol verlopen

EXLOO - Menvereniging Het Exloo?s Gerij organiseerde zaterdag voor de derde keer de Noordelijke Menkampioenschappen dressuur en vaardigheid in het Hippisch Centrum Exloo. Uit heel Noord Nederland waren de menners naar Exloo afgereisd om in drie hallen hun talenten met enkel- en tweespan paarden en pony?s te demonstreren. ?Het was opnieuw een fantastisch mooi en sportief evenement, die probleemloos en succesvol is verlopen. De 65 menners die aan de kampioenschappen hebben deelgenomen kwamen uit Friesland, Groningen en Drenthe? aldus Mary Aarden secretaris van Het Exloo?s Gerij.

Het aantal deelnemers aan de Noordelijke Menkampioenschappen groeit ieder jaar, iets waar de organisatie zeer tevreden mee is. “Het kost ons als menvereniging heel veel tijd om deze kampioenschappen ieder jaar te organiseren. Maar door de inzet van onze enthousiaste vrijwilligers, het bestuur van het District Noord en het aantal deelnemers kijken we als menvereniging tevreden terug op deze kampioenschappen en maken we ons op voor de volgende editie" aldus de secretaris.


De volgende menners vielen in de prijzen, mevr. v.d. Wal-Haanstra werd 2 keer 1ste  én kampioen in de klasse B en L dressuur 1 span paarden. Dhr. U. de Haan werd 2 keer 1ste  én kampioen in de klasse M en Z dressuur 1 span paarden en dhr. T. Cazemier spande de kroon door maar liefst 3 keer 1ste én kampioen te worden. In de klasse M vaardigheid 1 span paard en  Z vaardigheid 1 span pony én 1ste  en kampioen klasse ZZ dressuur 1 span pony. (Foto: Martin Zaagman)


Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda